avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

In cazul unuei afaceri sub forma unui stand de sucuri naturale, ca si PFA, ce act doveditor privind calificarea am nevoie ? e mai recomandat PFA , II sau IF?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:52, 30 Iunie 2012
Documente care atestă pregătirea sau experienţa profesională :
Pregătirea sau experienţa profesională se atestă, după caz, cu documente cum sunt: diploma, certificatul sau adeverinţa, prin care se dovedeşte absolvirea unei instituţii de învăţământ, certificatul de calificare profesională sau de absolvire a unei forme de pregătire profesională, organizată în condiţiile legii, în vigoare la data eliberării acestuia, certificatul de competenţă profesională, cartea de meşteşugar, carnetul de muncă al solicitantului, declaraţie de notorietate cu privire la abilitatea de a desfăşura activitatea pentru care se solicită autorizarea, eliberată de primarul localităţii respective în mod gratuit în cazul meseriilor tradiţionale artizanale, atestatul de recunoaştere şi/sau de echivalare pentru persoanele fizice care au dobândit calificarea în străinătate, atestatul de recunoaştere a calificării dobândite în străinătate, în afara sistemului de învăţământ, orice alte dovezi care să ateste experienţa profesională.
Puteti infiinta PFA si II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii sau calificare ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Golescu Golescu Bună ziua! Ce fel de studii sau calificare aș avea nevoie, ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Acte de studii/calificare pentru infiintare pfa Miha_ela89 Miha_ela89 Buna ziua , vreau sa imi deschid un PFA cu acesta meserie Model - atelier artistic si publicitate . ce studii / cerinte se cer in acest caz ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma in domeniul it Jimmi Jimmi Buna seara, intentionez sa infiiintez o firma in domeniul IT. In cazul in care inregistrez un PFA ori II, am nevoie sa am ceva studii in domeniul it? (vezi toată discuția)