avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Verificare inregistrare slogan
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Verificare inregistrare slogan

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot afla URGENT daca un slogan este inregistrat. e luat de o firma locala, dar si traducerea sloganului nostru de la firma mama ar suna cam la fel.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:46, 27 Iulie 2012
Puteti verifica acest lucru apeland la serviciile OSIM. Trebuie sa achitati o taxa si sa completati o cerere de cercetare documentara in domeniul marcilor. Detalii in link-ul urmator:
[ link extern ]
LC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare stare legala marca jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea intrebare: titularul unei marci poate solicita la OSIM informatii despre starea legala a marcii pe care a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim roxanar roxanar a facut cineva o inscriere de acest fel la OSIM? mi-am scos de pe site-ul oficial cam toata documentatia, dar am vazut ca e destul de mult de lucru... daca a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare o.s.i.m. omvesel omvesel Ad dori sa inregistrez sigla firmei mele la OSIM pentru a nu se folosi alte persoane de acest simbol niciodata ,fara cocsintamantul meu personal si in scris. ... (vezi toată discuția)