avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sfatuiti ma cum sa actionez in instanta asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sfatuiti ma cum sa actionez in instanta asociatia de proprietari

am facut o cerere de debransare de la RADET iar asociatia ne este de acord.as dori sa ii actionez in instanta.Am nevoie de un avocat specializat in acest tip de cauza.
Cel mai recent răspuns: LAUAND , utilizator 16:38, 1 Iulie 2012
Solicitati sa vi se comunice in scris motivele de refuz, respectiv formulati o cerere pentru care solicitati numar de inregistrare sau daca vi se refuza primirea acesteia expediati-o pe adresa asociatiei prin scrisoare cu confirmare de primire. In cele mai multe cazuri asociatia de proprietari refuza cand proprietarul petent are datorii fata de asociatie.
Daca nu primiti nici un raspuns in acest sens, abia atunci adresati-va instantei.
Este impotriva regulamentului de postare in forum sa vi se faca recomandari pentru o anumita persoana, indiferent de specialitatea sa profesionala.
mutumesc pt clarificari.cu este cazul cu neplata datoriilor.cred ca pur si simplu nu convine presedintelui care locuieste deasupra,cu toate ca exista conditii tehnice,adica exista un alt bransament alternativ construit fata de cel al blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet V.N.E V.N.E Ce sanctiuni primesc daca vreau sa ma debransez ilegal de la RADET? Daca ma debransez ilegal mai platesc la intretinere caldura si apa calda desi folosesc ... (vezi toată discuția)
Probleme montare centrala proprie apartament popady popady Buna ziua, Problema mea pe scurt: Bucuresti, bloc de 4 etaje - 20 de apartamente. Exista deja coloana separata de gaze pentru centralele de apartament trasa ... (vezi toată discuția)
Racordare la congaz Geo_88 Geo_88 Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce ... (vezi toată discuția)