avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ramas bun, George Alimanescu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ramas bun, George Alimanescu

Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data.

Am aflat de pe Facebook:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/103772

Colegul nostru George Alimanescu, un om caruia comunitatea Avocatnet.ro ii datoreaza multe lucruri, a incetat din viata marti, 26 iunie 2012. Nu stiu cauza.

Ohihneasca-se in pace!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:18, 2 Iulie 2012
Ma tot gandesc de ce am simtit acel cutit in stomac cand am citit articolul si cred ca explicatia nu poate fi decat una: aici avem ocazia sa cunoastem nu doar calitatile profesionale ale membrilor comunitatii, ci si pe cele umane iar din tot ce a scris George pe forum razbat profesionalismul si nobletea.

Daca vor citi cei din familie aceste randuri, as vrea nu regrete orele pe care George le-a dat din prea putinul lui timp celor care au cautat aici raspunsuri la problemele lor. Multumirile pe care le-a primit sunt marturia faptului ca a sadit sperante in suflete necajite, asta este rasplata pe care el banuiesc ca a apreciat-o cel mai mult - altfel nu ar fi stat alaturi de noi atata timp.
De asemenea as vrea sa stie ca si noua ne este greu sa ne imaginam viata asta virtuala fara el :(

Dumnezeu sa il odihneasca.
O veste trista
Dumnezeu sa il odihneasca
Nu pot sa cred... Atat de tanar...
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dumnezeu sa-l odihnesca! Fie-i tarana usoara!
Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei.

Alte discuții în legătură

Timpul care trece nemilos... ContSters250994 ContSters250994 Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj.... Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Deces judecator Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Marti, 17 aprilie 2012, Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, cu profund regret, încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei judecător [b]Maria ... (vezi toată discuția)
Respectul nostru si sincere condoleante poloniei indoliate Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca tarziu, pentru ca am decis sa respect doliul si durerea unui popor greu incercat de istorie,voi scrie cateva cuvinte,la care doresc,daca se poate ... (vezi toată discuția)