avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Va rog sfatuiti-ma in urmatoarea problema: am castgat un proces si am ajuns sa la executarea silita - la prima licitatie nu s-a prezentat nimeni iar la a doua s-au inscris 2 licitatori dar in ziua respectiva executorul sub pretextul ca eu ca si creditor nu am platit in intregime onorariul, am paltit totusi suma ceruta la momentul cand a preluat dosarul , nu a mai tinut licitatia chiar daca i-am propus sa o achit pe loc.
Ulterior i-am cerut scris sa reia procedurile de licitatie dar refuza si nu am primit nimic oficial privitor la motivele pentru care refuza.
O alta nemultumire e ca evaluatorul la care m-a trimis executorul si pe care l-am platit a facut o supra evaluare evidenta a imobilului si terenului !!!
Cel mai recent răspuns: i.dreghici , utilizator 21:19, 2 Iulie 2012
Va multumesc tuturor. Am facut plangere la uniunea judeteana a executorilor si evident ca l-au acoperit si am facut plangere la uniunea nationala dar inca nu am primit raspuns si sincer nu am mari sperante.
Ce sa fac- sa-l chem in instanta fiindca comportamentul acestui individ asta cere. In oras are renumele ca e mana in mana cu samsarii de imobile de la executari si tergiverseaza executarea pana apare oportunitate pentru acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversarea procedurii de executare silita de catre executor gabrieladina gabrieladina in urma castigarii procesului civil, am demarat procedura executarii silite, devreme ce debitorul nu-si executa obligatiile de buna voie. Debitorul fiind ... (vezi toată discuția)
Raspunderea executorului judecatoresc Martonze Martonze 1.Cum si cine poate trage la raspundere un executor judecatoresc, care nu a respectat procedura executarii silite si a avut o incercare de inselatorie privind ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva executorului judecatoresc kittysor kittysor In anul 2013 un urma nerespectarii conditiilor din contractul de credit cu o banca, creditul a devenit scadent si suma a fost inaintata catre un executor ... (vezi toată discuția)