avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- masuri asiguratorii
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- masuri asiguratorii

Buna dimineata! Am castigat un proces, iar mai apoi recursul depus de partea adversa si cred ca voi fi nevoit sa ii execut. As vrea sa stiu daca e ceva de facut pana la redactarea sentintei astfel incat partea adversa - persoana fizica,sa nu "isi aranjeze" proprietatile?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:37, 2 Iulie 2012
puteti solicitat instantei de executare sa aplice una dintre masurile asiguratorii prevazute de Codul de procedura civila.
Puteti inscrie litigiul la cartea funciara, astfel incat eventualii cumparatori sa cunoasca ca exista dosar pe rolul instantei. Asta daca litigiul este in legatura cu acel imobil.

Daca nu este in legatura cu imobilul ci doar vreti sa va asigurati de recuperarea creantei, atunci trebuie sa solicitati instituirea masurilor asiguratorii.

Oricum o instrainare facuta in aceasta perioada este anulabila, fiind evident facuta in frauda creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cartea funciara ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Ma pot inscrie in cartea funciara cu un certificat de mostenitor, in conditiile in care acesta este contestat in instanta (de catre o terta ... (vezi toată discuția)
Rog o informatie rommantyc rommantyc in urma unui partaj se atribuie o casa unuia din fostii soti si este obligat sa plateasca jumatate din valoarea casei. daca sotul care a primti casa face ... (vezi toată discuția)
Interdictia de instrainare mariovoi mariovoi in ce baza se poate nota interdictia de instrainare in cartea funciara,cu ce acte? (vezi toată discuția)