avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare pentru schimbarea administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare pentru schimbarea administratorului

Buna ziua !

Ce acte imi trebuie la Registrul Comertului , pentru a schimba administratorul unei societati ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:12, 2 Iulie 2012
Hotarare AGA de revocare a administratorului si numirea altui administrator, act constitutiv actualizat, declaratie pe propria raspundere ca indeplineste conditiile pt a fi administrator, specimen de semnatura.
In completare: declaratia trebuie sa contina, pe langa mentiunile obisnuite si aceea ca accepta calitatea de administrator; copie dupa actul de identitate al persoanei desemnate ca viitor administrator; hotararea asociatilor trebuie sa contina puterile acordate si perioada de numire a administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Registrul comertului ADELA STROE ADELA STROE imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa contina dosarul de retragere a Asociatilor din administrarea societatii la Registrul Comertului (vezi toată discuția)
Asociat unic- administrator pacepa_2001 pacepa_2001 Lo societate cu raspundere limitata, asociatul unic este in mod obligatoriu si administrator?Daca nu, cum se poate face modificarea....hotarare AGA?Trebuie ... (vezi toată discuția)