avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vacanta judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vacanta judecatoreasca

buna ziua. vreau sa depun o cerere pentru contestarea unor sanctiuni rutiere.
cum procedez daca termenul in care pot depune cererea este de 15 zile si acum a inceput vacanta judecatoreasca?
mentionez ca permisul mei va fi suspendat incepand cu 08.07, si ma bazam pe contestatia pentru ca suspenda executarea sanctiunilor.
cum sa procedez?
va multumesc,
cu respect, razvan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 2 Iulie 2012
Si in vacanta judecatoreasca se pot depune cereri de chemare in judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la pv - trecere pe culoarea rosie a semaforului lemnarm lemnarm Salutari, Ma gandesc ca multa lume a pus intrebarea asta dar nu reusesc sa fac un plan clar cu ce trebuie sa fac: Mi-a fost retinut azi permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)