avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscriere buldoexcavator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscriere buldoexcavator

Buna seara,
Sunt persoana fizica si am cumparat un buldoexcavator cu scopul de al vinde unei firme (este a fiului meu, are firma de constructii si este la inceputul activitatii) pentru ca nu am vrut ca el sa faca imprumut in banca deoarece este la inceput si are prea multe datorii si incasarea lucrarilor executate este foarte anevoioasa (cu intarziere mai mare de o luna si jumatate).
As vrea sa stiu cum sa procedez ca dupa vanzare la firma sa imi pot recupera banii. Trebuie mai intai sa il insciu la primarie si apoi sa fac vanzare-cumpare? sau pot in aceasi zi, sau o doua zi?
Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:38, 2 Iulie 2012
Puteti sa vindeti utilajul si fara sa il inscrieti in evidentele autoritatii locale. Banii vi-i incasati asa cum stabiliti in contractul de vanzare - cumparare care se incheie intre dvs. - proprietarul utilajului, in calitate de vanzator si societatea, in calitate de cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica poate cumpara un utilaj? macrcela1 macrcela1 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot achizitiona prin cumparare un buldoexacavator de la o firma, necesar unor lucrari de canalizare, si apoi sa il vand unei ... (vezi toată discuția)
Conditii vanzare imobil concesiune dlgoe00 dlgoe00 Buna ziua! Am o casa construita pe un teren in concesiune pe 49 de ani la noi in oras, pe care nu o mai pot continua sa o finisez, datorita lipsei fondurilor. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan cris_nedelcovici cris_nedelcovici buna ziua, am urmatoarea problema: suntem 2 frati. Tatal nostru a murit in anul 2000 si nu am facut succesiunea. Ne-a ramas un teren extravilan care e dat in ... (vezi toată discuția)