avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... inscriere copil la cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

inscriere copil la cresa

buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : am inscris copilul la o cresa de stat si imi cer sa duc adeverinta de salariat numai ca eu nu sunt angajat, sunt administrator unic la propria firma.
Stiu ca nu este necesar sa se treaca venitul intr-o astfel de adeverinta insa nu stiu cum as putea intocmi eu un astfel de document.
Va rog frumos un model ,un sfat .
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 08:38, 3 Iulie 2012
Adeverinta de salariu este necesara,pentru ca dvs sa puteti dovedi ca sunteti in campul muncii si ca aveti posibilitatea de a plati contributia lunara a copilului.daca nu doriti sau nu stiti cum sa eliberati adeverinta, puteti face o cerere de mana pe propria raspundere ca aveti surse financiare de a plati contributia la cresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonul de consum și completarea lui: este obligatoriu să conțină și codul fiecărui material pe care-l conține? Cos.yo Cos.yo Buna ziua. Ma puteti lamuri si pe mine daca este obligatoriu ca pe bonul de consum sa se treaca si codul fiecarui material dat spre consum? Specific ca bonul ... (vezi toată discuția)
Dovada asigurat cass pentru femei gravide care nu realizează venituri miha_r miha_r Bună ziua, Dna dr. de familie m-a informat ca femeile gravide sunt asigurate în sistemul public de asigurări de sanatate, chiar și în cazul nerealizării ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt a dovedi ca nu inregistrezi venituri Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Aveti idee, in cadrul unui proces de sistare pensie intretinere, pe langa o adeverinta de la facultate care atesta continuarea studiilor, de ce ... (vezi toată discuția)