Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 oneageo2001	                   

Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)
	                    oneageo2001	                   

Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)

ildike74	                   

buna ziua . in data de 14.04.2014 mi sa desfacut contractul de munca. de atunci astept actele necesare pentru somaj. dar nici pana la aceasta ora nu le am ... (vezi toată discuția)
	                    ildike74	                   

buna ziua . in data de 14.04.2014 mi sa desfacut contractul de munca. de atunci astept actele necesare pentru somaj. dar nici pana la aceasta ora nu le am ... (vezi toată discuția)

prest	                   

Buna ziua.
Daca un angajator refuza sa elibereze o adeverinta pt.somaj unui fost angajat,ce este de facut?
Dosarul de somaj trebuie depus si nu are lunile ... (vezi toată discuția)
	                    prest	                   

Buna ziua.
Daca un angajator refuza sa elibereze o adeverinta pt.somaj unui fost angajat,ce este de facut?
Dosarul de somaj trebuie depus si nu are lunile ... (vezi toată discuția)