gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 mirka	                   

Buna ziua 
prin hot definitiva si irevocabila copilul meu a fost incredintat tatalui si tot prin hot definitiva si irevocabila s-a hotarat ca in vacanta de ... (vezi toată discuția)
	                    mirka	                   

Buna ziua 
prin hot definitiva si irevocabila copilul meu a fost incredintat tatalui si tot prin hot definitiva si irevocabila s-a hotarat ca in vacanta de ... (vezi toată discuția)

Teodora77N	                   

Buna ziua
Anul acesta vream sa plecam in vacanta in Bulgaria.
Sunt divortata din 2007 iar copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca def si ... (vezi toată discuția)
	                    Teodora77N	                   

Buna ziua
Anul acesta vream sa plecam in vacanta in Bulgaria.
Sunt divortata din 2007 iar copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca def si ... (vezi toată discuția)

irina_iris	                   

buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
	                    irina_iris	                   

buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)