avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare denumire PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare denumire PFA

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: functionez ca PFA consultant IT din sept 2008. In decembrie m-am casatorit si am schimbat numele in urma casatoriei. E necesar sa modific si denumirea PFA sau pot utiliza in continuare denumirea care contine numele de fata, avand in vedere ca CNP-ul e acelasi.:D

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adinutza_75 , utilizator 13:58, 8 Ianuarie 2009
Trebuie sa inregistrati modificarea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare certificat de inregistrare LauraE LauraE Buna seara, Detin o intreprindere individuala ce-mi poarta numele complet. In octombrie anul trecut mi-am schimbat numele in urma casatoriei si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa 6202 - norma de venit + facturare in eu & us adriani86 adriani86 Buna ziua, Am un PFA inregistrat pe codul 6201 (Software la comanda) din anul 2008 pe care l-am suspendat in decembrie 2011, chiar inainte sa intre noua ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa / schimbare nume Andreea_And Andreea_And Recent mi-am schimbat numele in urma casatoriei, e obligatoriu sa modific numele firmei? As vrea sa inchid aceasta activitate, iar întrebarea mea este daca se ... (vezi toată discuția)