avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile de concediu de odihna neefectuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile de concediu de odihna neefectuate

Buna ziua,
In cazul unei persoane care a ocupat o functie aleasa la nivel local(ex.primar) si nu si-a efectuat concediul de odihna in anii 2010,2011 si 2012 iar in iunie 2012 i-a incetat mandatul fiind ales un alt primar, acesta are dreptul la plata zilelor de concediu de odihna neefectuat pe acesti ani(2010,2011 si 2012)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Compensare in bani concediu neefectuat demnitar dianafilip dianafilip Buna ziua! Viceprimarul cu 3 mandate solicita compensarea in bani a concediului neefectuat in acesti ani ,cu toate ca a avut concediu ,plecand din localitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie viceprimar roman gheorghe roman gheorghe Sunt cadru didactic şi din data de 25 iunie am intrat în concediu de odihnă 62 de zile. În data de 26 iunie am fost ales viceprimar de comună. Voi mai ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat in anul anterior matey matey Ce credeti, se poate prevala angajatorul de art. 141 alin. (4) Codul Muncii şi de Regulamentul de ordine interioara atunci cand refuza plata concediului de ... (vezi toată discuția)