avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... urgent!inmatriculare fara certificat fiscal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

urgent!inmatriculare fara certificat fiscal

am cumparat anul trecut in iunie o masina cu numere rosii iar intermediarul mi-a zis ca imi trimite certificatul fiscal.a trecut un an,am mers de 3 ori cu numere rosii insa acum cand vreau sa o inscriu,intermediarul ma tot minte ca nu imi poate trimite acel certifiacat.cum pot face pentru ca eu nu pot inmatricula masina acum si nu pot nici circula cu ea.unde ma pot duce si cum il pot face sa imi dea acel certificat?este necesar sa apelez la instanta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:24, 4 Iulie 2012
Buna ziua
Mai mult ca sigur vanzatoru are datorii catre administratia fiscala si (amenzi impozite etc) si din aceasta cauza nu poate obtine certificatul fiscal.
Singura solutie (cred eu, nu sunt expert dar am patit ceva asemanator) este sa va adresati politiei.
Legea spune ca in termen de 15 zile de la data vanzarii trebuie facute actele de vanzare cumparare
Cred ca veti urma calea instantei - obligatia de a face- instanta sa oblige prin hot vanzatorul sa va dea restul documentelor necesare respectiv certificatul de radiere fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul refuza sa imi dea certificatul fiscal ionutm30 ionutm30 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt procedurile legale si pasii de urmat pentru obtinerea unui certificat fiscal. Am cumparat acum 2 saptamani o ... (vezi toată discuția)