avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cass pentru venituri din chirii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cass pentru venituri din chirii

buna ziua!
am o nelamurire: mama mea este pensionara, dar are si o cladire data in chirie unui srl. in noile modificari la CF am gasit urmatorul paragraf apropo de asigurarea de sanatate pentru veniturile din chirii: "- pentru venituri din cedarea folosinţei bunurilor,.., în baza deciziei emisă de organul fiscal, pentru contribuabilii care au realizat numai venituri din cedarea folosinţei bunurilor,.., dacă nu sunt asiguraţi în sistemul de asigurări sociale de pensii sau dacă nu beneficiază de pensii acordate în sistemul public de pensii" ce trebuie facut? datoreaza cass sau nu?
multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Cass- pentru venituri din inchirieri/pensionari mirceaione mirceaione pensionarii platesc cass(contrib.asig.sociale de sanatate) pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor ? in codul fiscal nu am gasit nici o referire. (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din chirii ?? ludo ludo Din L95/2006 art 257 inteleg ca daca un asigurat pensionar care a cedat folosinta unor bunuri este dator cu CASS pe total venituri ( veniturile din ... (vezi toată discuția)
Cass de plata la chirie liviuz liviuz Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la Decizia De Impunere plata CASS pe care am primit-o astazi de la fisc. Problema este urmatoarea: Eu sunt angajat cu ... (vezi toată discuția)