avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Astazi am fost instintat cu o somatie de executare silita...pt o datorie de 20.000 lei
Ce prevede acest lucru?
Cand se dau drumu la actiuni,ce imi pot face,imi pot face poprire pe salariu,sau? :)
In cate zile ar putea incepe?:)

Cu stima.,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:57, 6 Iulie 2012
Sunt multe situatii asemanatoare cu ale dvs.pe acest forum,mai dati un search...
somatia prevede faprul ca urmeaza sa fiti executat silit pentru suma de bani pe care nu ati restituit-o...da se poate face poprire pe salariu.
Daca a fost emisa somatie de plta,pe cale de consecinta exista un titlu executoriu pentru care executorul judecatoresc a demarat procedura de executare silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi/drepturi salariale prezente si viitoare
Pentru solutionare se impune sa analizati atent continutul somatiei unde veti gasi datele de contact ale executorului ,la biroul caruia ocazie cu care aveti posibilitatea sa studiati dosarul de executare silita si sa lamuriti aspecte privitoare la modalitatea de executare
Este posibil sa imi puna poprire numai pe salariu,sau poate sa imi puna pe apartament pentru suma de 20.000 lei. In catre zile/luni se pot apuca de cele mai sus mentionate.

Apreciez raspunsul
Cu stima,
In afara de poprire pe salariu care se poate realiza destul de rapid.. nu stiu, cateva zile , cand e vb de sume mai mari pt care si onorariul e maricel, se poate ajunge la vanzarea ap ( poate dura cateva luni - mai multe termene pana s-ar vinde; timpul nu curge insa in favoarea dvs ), pt a recupera rapid banii.
Mergeti la executor si incercati o intelegere de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Am un dosar din 2004 Puiu77 Puiu77 Am un dosar din 2004 un card cred și am primit an 2016 o somație de plata cu poprire pe salariu fără sa mi se argumenteze de unde vine poprirea (vezi toată discuția)
Poprire salariu vyo vyo Buna ziua! Zilele trecute am fost la un executor judecatoresc pentru ca fostul meu sot nu trimite corect si nici nu a trimis corect pana acum pensia ... (vezi toată discuția)