avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dupa radiere societate.....
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dupa radiere societate.....

Dupa ce am obtinut Certificatul de radiere de la ONRC, ce formalitati am de facut la ANAF ? Ce Formular trebuie completat ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tuni , utilizator 12:57, 24 August 2012
Dupa ce ati radiat societatea din punctul meu de vedere nu mai trebuie sa faceti niciun demers la ANAF. Asta deoarece inainte de radierea societatii ANAF-ul va eliberat un certificat de atestare fiscala din care trebuia sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat, iar pe de alta parte ati publicat in Monitorul Oficial o hotarare prin care ati aratat ca doriti sa radiati societatea, orice persoana interesata ( inclusiv ANAF-ul) avand posibilitatea sa faca opozitie impotriva acestei hotarari.
Multumesc pentru parere dar totusi ANAF trebuie sa stie ca radierea societatii s-a finalizat si sa opereze aceasta situatie in bazele lor de date. Nu cred ca ANAF-ul urmareste in acest sens Monitorul Oficial...
ORC comunica radierea catre ANAF(DGF).
Este plauzibil ca ONRC sa comunice la ANAF (DFP) dar exista si Declaratia 010 (vectorul fiscal) care are capitolul 3 referitor la declararea Radierii. Oare nu este necesara depunerea acestei declaratii ?
Multumesc
Raspunsul il am de la finante...Asa mi s-a spus. Da, 010 are rubrica.
Maine depun dosar de radiere. Revin cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma - opozitie anaf CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma. In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa ... (vezi toată discuția)
Control din partea anaf asupra unei societati radiate pantazi pantazi Salutare tuturor membrilor acestui forum. As dori sa va intreb daca este posibil ca anaf sa efectueze control fiscal asupra unei srl pt care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)