avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări mrlpopa
                      Utilizator

mrlpopa
                      Utilizator                    

Lavinias	                   

Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)
	                    Lavinias	                   

Buna seara,sper sa ma puteti ajuta intr-o problema legata de granituire.In anul 1970 tata a construit o casa din caramida,exact pe locul unei alte case pe care ... (vezi toată discuția)

Mircea Razvan	                   

Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)
	                    Mircea Razvan	                   

Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)

Mihai74	                   

Am cumpărat de la o casa de insolventa o suprafață de teren, în schiță terenului este trecuta 40 metri deschidere la drum dar în realitate sunt 38, în ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai74	                   

Am cumpărat de la o casa de insolventa o suprafață de teren, în schiță terenului este trecuta 40 metri deschidere la drum dar în realitate sunt 38, în ... (vezi toată discuția)