avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier fara permis

buna, am fost implicat intr-un accident rutier, conducand o motocicleta fara asigurare si fara a poseda permis de conducere, am acrosat in spate un autovehicul care a oprit la o trecere de pietoni, politia mia spus ca voi fi sanctionat cu amenda administrativa (se poate doar atat ?) iar conducatorul masinii care a suferit avarii minore imi cere suma de 2000 lei pentru a nu ma da in judecata. Ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:46, 9 Iulie 2012
cioan a scris:

fiind vorba de conducerea unui vehicul fara a poseda un permis de conducere corespunzator categoriei vehiculului constituie infractiune (...)

linuxx a scris:

conducand o motocicleta fara asigurare si fara a poseda permis de conducere

cred ca fapta este mai grava decat conducerea cu un permis cu alta categorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)
Ce mi se va intampla dorinelutu dorinelutu mia fost suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile si am condus autovehiculul pe o distanta de 15 km ma oprit politia si mia facut dosar can o sami iau ... (vezi toată discuția)
Condusa fara carnet uzzyuta uzzyuta eram intro parcare si din greseala am apasa acceleratia la masina si am intrat intr-o banca si a venit politia si ma luat si ma dus la spital si mia recoltat ... (vezi toată discuția)