avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile angajatului

Buna ziua,
Am o nelamurire. Daca eu am terminat o facultate, indiferent de postul pe care il ocup, care ar fi salariul minim brut pe care-l pot primi? Am fost lucrator comercial, iar acum lucrez la o firma de constructii, unde m-au angajat pe postul de manager de proiect si am pe CIM salariul de 700 RON cu program de 8 ore, perioada nedeterminata.
Daca imi dau demisia sau ma concediaza, trebuie un preaviz, daca au trecut cele 3 luni de proba, nu? Cum trebuie sa arate un preaviz, daca se face in scris? Ce drepturi am daca sunt concediata, ce drepturi au daca imi dau demisia?

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca 10 h/luna? roxete roxete Buna ziua! As putea incheia un contract de munca cu fractiune de norma, mai exact 10 h/luna cu un economist pt consultanta financiara? Care ar fi perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere/desfiintare de post LiliDaian LiliDaian Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate desfiinta un post dupa doua luni de la data creearii? Nu am gasit nimic in lege care sa ma dumireasca :) Si ce ... (vezi toată discuția)
Somaj sau demisie Florentina85 Florentina85 Salut.Am si eu o intrebare si sper sa fiu cat mai explicita.L mine la firma s-au facut restructurari si astfel s-au trimis in somaj mai multi angajati...eu am ... (vezi toată discuția)