avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre reabilitare

Dupa o condamnare cu suspendare care a expirat in 10 iunie 2010, cu o perioada de proba de 2 ani, deci in 10 iunie 2012 a expirat si acesta. Stiu ca reabilitarea intervine dupa perioada de proba, DIN OFICIU, fara sa solicite cel in cauza. Deci azi 9 iulie 2012 daca cere la politie un cazier juduciar iese "curat"??
Multumesc.
Va trebui să mergeţi dvs. la serviciul caziere pentru a solicita eliberarea unui certificat de cazier judiciar şi a vedea dacă a intervenit reabilitarea de drept. Dacă nu s-a întâmplat acest lucru, mai aşteptaţi un timp, şi încercaţi din nou. Dacă totuşi nu va opera reabilitarea de drept, atunci vă veţi adresa instanţei pentru ca aceasta să dea o hotărâre prin care constată faptul că sunteţi reabilitat de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare pedeapsa 1an cu suspendare vanoss vanoss Am avut de ispasit o pedeapsa de 1an cu suspendare, care a expirat pe data de 7 iunie 2012. Ma intereseaza ce trebuie sa fac in continuare pt a avea cazierul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept- cazier- procedura Roby11 Roby11 Buna ziua, Am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. decizia a fost definitiva si irevocabila pe data de 24 oct.2012. Credeti ca ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)