horeabortan 
	    	Utilizator

horeabortan 
	    	Utilizator	    

rn_alina 
	    	Utilizator

rn_alina 
	    	Utilizator	    

Gasiti aici:
[ link extern ] /
Anexa 9 cu activitati non-agricole eligibile pentru masura 312.
 Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

rn_alina 
	    	Utilizator

rn_alina 
	    	Utilizator	    

cristy_love88	                   

Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
	                    cristy_love88	                   

Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)

gabriela.enache	                   

Buna ziua!
Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela.enache	                   

Buna ziua!
Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)

tincageorgiana	                   

Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
	                    tincageorgiana	                   

Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)