avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Acces fonduri europene pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Acces fonduri europene pentru tineri

Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se pot folosi? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:41, 12 Aprilie 2013
Pentru inceput va intreb unde doriti sa deschideti firma? in mediu rural sau in mediu urban?
Pentru mediu rural sunt mai multe oportunitati de finantare pentru start-up prin PNDR si prin fonduri guvernamentale. Pentru mediu urban se pot accesa fondurile guvernamentale.
Cititi oportunitatile aici:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
In mediul rural. Multumesc
In mediul rural puteti accesa:masura 312 a PNDR sau daca exista GAL in zona dvs sa-l cautati( intrebati la primarie daca face parte din Grup de actiune locala) pentru aceeasi masura.
O alta varianta ar fi sa accesati programul SRL-D sau START. Cititi care sunt conditiile pe link-ul de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologie ulc ulc Cum se pt accesa fonduri europene pentru infiintarea unui cabinet de medicina dentara? Ce conditii trebuie indeplinite si de unde se poate cere consultanta? ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)