avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt intre rude
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt intre rude

Mama este unicul proprietar al unei case. Momentan este plecata in afara tarii, si acolo locuieste sora ei, care are doar mutatie. Este straina de orice drept de proprietate, renuntand in favoarea mamei. Dat fiind faptul ca eu, fiica, locuiesc in alt oras nu pot verifica tot timpul starea lucrurilor si a casei, si am avut surpriza sa constat ca s-au furat multe....., inclusiv ceasul de la gaze, convectoarele de gaze etc....Politia a spus ca este furt intre rude, si trebuie sa-i dam in judecata( pe sora mamei si pe fiul ei care am aflat ca sta si el acolo fara nici un drept, pe el in banuim 100 % ca a furat )ca sa demonstram, au luat amprente, tot tacamul......, dar de 2 luni n-avem nici un rezultat. Mentionez ca am procura generala in numele mamei dar cum pot sa-l dau afara pe varul meu, ca asta este, ca mai are putin si fura casa cu totul......
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:57, 12 Iulie 2012
Faceti o actiiune de evacuare a toleratului pe fond si una e ordonanta presedentiala ca sa obtineti o evacuare urgenta.
Bun, il evacuez, dar daca vine inapoi, eu nu locuiesc acolo, ce pot face, ca il primeste maica-sa, cu toate ca are casa, dar a facut si acolo rele......
Dupa evacuare nu va mai avea dreptul sa revina in acel imobil.

Plangerea penala se poate face la politie si daca este vorba de un furt intre rude conform art 210 Cod Penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Furt udiu90 udiu90 daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un ... (vezi toată discuția)
Furt din portofel bogdanbog bogdanbog buna seara! am si eu o intrebare: in urma cu 2 zile i'am \"sustras\" colegului de camera, din camin 1 mil din portofel. intrebarea este, ce ar putea face ... (vezi toată discuția)