avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl cu asociat unic

Va rog sa-mi transmiteti care sunt actele necesare radierii unui srl cu asociat unic,aflat in suspendare de 3 ani(in august) si costurile aferente.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:10, 11 Iulie 2012
Dizolvarea - lichidarea si radierea se poate face voluntar, prin decizia asociatului unic. Procedura cuprinde 2 etape:
1. inregistrarea deciziei asociatului unic de dizolvare - lichidare voluntara si radiere a societatii si publicarea in Monitorul Oficial, respectarea termenului de opozitie de 30 zile de la data publicarii.
2. inregistrarea hotararii de aprobare a bilantului de lichidare, depunerea bilantului de lichidare, a certificatului de atestare fiscala prin care se atesta ca societatea nu are obligatii neindeplinite raportate la bugetul de stat; predarea documentelor societatii.
Costuri totale aproximative 500 - 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lichidare srl louisfigo louisfigo Buna ziua! Detin un SRL pe care as dori sa il lichidez, el neavand activitate de aproximativ 2 ani de zile. In patrimoniul SRL-ului se afla un imobil si, de ... (vezi toată discuția)
Radiere srl puisorul puisorul Buna ziua Stie cineva cat costa procedura de dizolvare si radiere a unei societati comerciale? SRL are administrator unic si nu are datorii la ... (vezi toată discuția)