avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl cu asociat unic

Va rog sa-mi transmiteti care sunt actele necesare radierii unui srl cu asociat unic,aflat in suspendare de 3 ani(in august) si costurile aferente.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:10, 11 Iulie 2012
Dizolvarea - lichidarea si radierea se poate face voluntar, prin decizia asociatului unic. Procedura cuprinde 2 etape:
1. inregistrarea deciziei asociatului unic de dizolvare - lichidare voluntara si radiere a societatii si publicarea in Monitorul Oficial, respectarea termenului de opozitie de 30 zile de la data publicarii.
2. inregistrarea hotararii de aprobare a bilantului de lichidare, depunerea bilantului de lichidare, a certificatului de atestare fiscala prin care se atesta ca societatea nu are obligatii neindeplinite raportate la bugetul de stat; predarea documentelor societatii.
Costuri totale aproximative 500 - 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lichidare srl louisfigo louisfigo Buna ziua! Detin un SRL pe care as dori sa il lichidez, el neavand activitate de aproximativ 2 ani de zile. In patrimoniul SRL-ului se afla un imobil si, de ... (vezi toată discuția)
Radiere srl puisorul puisorul Buna ziua Stie cineva cat costa procedura de dizolvare si radiere a unei societati comerciale? SRL are administrator unic si nu are datorii la ... (vezi toată discuția)