avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completare declaratie, este legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completare declaratie, este legal?

Sunt parte intr-un dosar penal (reclamant) si in urma studierii dosarului am descoperit ca ,intimata a mai facut unele precizari pe aceiasi pagina dupa ce a semnat si datat declaratia .Pe spatiul ramas gol si care trebuia barat de el sau de organul de cercetare la sfirsitul declaratiei acesta revine si mai face unele precizari cu ajutorul organului de cercetare pe acel spatiu la o distanta de 32 de zile dupa.Este legal asa ceva ? art ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:35, 18 Iulie 2012
Adica vreti sa aratati ca declaratia nu a fost luata in prezenta dvs.
Asa cum arata si d-ra O/Ilie , nu este nimic ilegal din punct de vedere procedural.
In mod legal , puteti solicita confruntarea cu persoana care a facut dat declaratia in lipsa dvs.
Formulati o cerere de confruntare in scris la procurorul abilitat , iar procurorul care supravegheaza cauza se va pronunta in scris asupra solicitarii dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul polițistul să scrie de mână, în locul meu, declarația mea ca parte vătămată într-un dosar și să refuze să bareze spațiile rămase libere? danalida danalida Buna!Are dreptul politistul sa scrie de mina in locul meu declaratia mea ca parte vatamata intr-un dosar,nu plingerea prealabila ,ci ,declaratia din cadrul ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic L.Pr L.Pr Bună ziua, am nevoie de o decizie asociat unic si administrator pentru înfințarea unui punct de lucru la ONRC, anexa acesteia trebuie scrisă pe aceiași ... (vezi toată discuția)
Fise de instruire ssm micutu50 micutu50 Buna ziua, Am o problema si nu stiu care ar fi ceea mai buna varianta. Fisele de instruire SSM au denumirea veche a societatii, doar denumirea societatii si ... (vezi toată discuția)