avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORTUL IN CAZUL UNEI INFIDELITATI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORTUL IN CAZUL UNEI INFIDELITATI

Buna ziua, m-a rugat un prieten sa va intreb. Este in proces de divort cu sotia, dupa o casnicie de aproape 7 ani, cu 2 copii minori unul de 16 ani si o fetita de 10 ani. Sotia l-a parasit pt un alt barbat din alta localitate, insa la prima hotarare a castigat copiii. A incercat sa o faca sa se intoarca de nenumarate ori, insa....nicio sansa. A aflat dupa ce s-au despartit si de alte infidelitati ale acesteia, cu martori. Ce poate face sa castige copiii. Ea sta in chirie, ancheta i s-a facut in chirie, nu are nici liceu, deci nici serviciu nu va avea, cum poate sa castige copiii, cu ce ii va intretine? Exista vreo lege care ii incredinteaza sotului copiii in cazul unei infidelitati? Dati-mi nr acestei legi sau unde o pot gasi, va rog. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:15, 12 Iulie 2012
Cazul prezentat are o dificultate ridicata nu poate fi rezolvat prin sfaturi online, trebuie sa-si angajeze un avocat, daca nu are posibilitati materiale sa faca cerere la baroul instantei unde are loc procesul pt avocat din oficiu.
Nu are nicio legatura infidelitatea sotiei, chiar dovedita cu martori, cu calitatea de mama si posibilitatile acesteia de a-si ingriji copii.

Precizati insa cand exact s-a desfacut casatoria si s-au incredintat copii mamei, pentru a putea aprecia asupra oportunitatii introducerii unei noi cereri de stabilire a unei eventuale custodii comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si partajul dupa 22 de ani de casatorie guzi guzi Sotia a intentat divort ,prima infatisare avem in luna ianuarie 2012 ,eu sunt de acord cu divortul dar nu sunt de acord cu motivele divortului.Eu o acuz de ... (vezi toată discuția)
Divort si ce urmeaza laurgom laurgom Aici eu sunt oaia neagra> S-au facut exact 6 ani de cand ne-m casatorit, insa simteam ca nu mai am eu personalitate ca nu pot vorbi nimic, ca nu mai pot zice ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)