avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... filmarea unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

filmarea unui minor

- copilul meu a aparut la tv in urma filmarii unui clip in gradinita unde este inscris; nu trebuia sa mi se ceara acordul pt asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 09:09, 15 Iulie 2012
Ba da. In lipsa acordului parintelui este insa suficient acordul conducatorului institutiei careia i s-a incredintat minorul (=gradinita, etc.).
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 379 - etape, urmari globalt globalt Buna ziua, In cazul in care eu, ca si tata, depun o plangere penala impotriva mamei pentru retinerea copilului nostru, fara acordul meu, ce se intampla? A ... (vezi toată discuția)
Refuz acord parinte nicoleta_d nicoleta_d va rog din suflet sa-mi sugerati o solutie in cazul meu: sunt divortata, fiul meu in varsta de 15 ani mi-a fost incredintat, iar tatal sau plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Discriminarea tatilor stefan_71 stefan_71 Buna seara! Asvrea sa stiu daca este normal sa nu mi se acorde dreptul de a -mi conduce copilul in gradinita ,dimineata la inceperea programului,asa cum fac ... (vezi toată discuția)