CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Cristina Toda Cabinet de Avocat, Avocat
 Cristina Toda Cabinet de Avocat, Avocat 	
			~ final discuție ~
 saaa	                   

Buna ziua,
Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva.
Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
	                    saaa	                   

Buna ziua,
Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva.
Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)

chitzul	                   

Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
	                    chitzul	                   

Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)

oti	                   

Cum pot obtine originalul unei hotarari judecatoresti avand in vedere ca imi este necesara in procedura executarii silite si nu am investi hotararea t cu ... (vezi toată discuția)
	                    oti	                   

Cum pot obtine originalul unei hotarari judecatoresti avand in vedere ca imi este necesara in procedura executarii silite si nu am investi hotararea t cu ... (vezi toată discuția)