avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 348/2003,republicata 2008
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 348/2003,republicata 2008

Buna ziua! Am niste probleme cu un vecin (multi pomi-frasini foarte mari la mai putin de 3 metri de gard,sunt aplecati peste casa,in orice moment cand bate vantul se pot rupe, fiind foarte inclinati ,tabla a ruginit).Dupa documentarile mele am inteles ca se poate aplica legea 348/2003,republicata 2008,cap.III,art.9,punctul 2.As dori,va rog,sa-mi spuneti,pot face sesizare la primarie in legatura cu aceasta problema cu sanse de a rezolva ,sau se solutioneaza doar in instanta si primaria nu poate uza de aceasta lege fara o hotarare definitiva a instantei?Va rog,as dori un raspuns urgent,deoarece pericolul este foarte mare sa cada pomii !Va multumesc,toate cele bune!
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
carolina_70, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Drept civil-servituti teofillaze teofillaze Ce distanta prevede legea intre gardul proprietatii si pomii plantati de vecinul in gradina proprie ? Ce lege, aricol, alineat stipuleaza clar acest lucru? ( ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)