avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare diurna in CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare diurna in CIM

buna ziua, pentru modificarea diurnei din CIM e nevoie de act aditional la contract? momental diurna e prevazut in CIM ca x ron/zi.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 16 Iulie 2012
Daca diurna este prevazuta in c.i.m., atunci modificarea cuantumului acesteia necesita incheierea unui act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa VIRGIL31 VIRGIL31 Buna ziua. Am si eu o nelamuriere. In cazul in care un salariat cu CIM incheiat in Romania, din transporturi, cu functia de sofer, lucreaza in afara tarii, in ... (vezi toată discuția)
Bbaza legala acordare diurna sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Trebuie sa fac act aditional la CIM cu privire la acordarea diurnei interne si externe pentru anumiti salariati si nu sunt sigura care este baza ... (vezi toată discuția)
Cim c- conf. noului cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! A incheiat cineva un CIM dupa 1 mai ? Daca se poate am rugamintea sa-mi trimiteti si mie un CIM ca model. ... (vezi toată discuția)