avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solutie proces, pasi de urmat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solutie proces, pasi de urmat

buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs la curtea de apel craiova, iar aceasta a respins recursul unitatii ca nefondat, decizie irevocabila.care sunt pasii de urmat pt a mi primi banii?pe net imi apare decizia de la curtea de apel dar acasa nu am primit nimic.trebuie sa merg la curtea de apel sau la tribunal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 18 Iulie 2012
Puteti depune o cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti, la curtea de apel Craiova. Dupa ce veti primi hotararea judecatoreasca, trebuie sa o legalizati. Depuneti cererea de eliberare a hotararii legalizate, taxa de timbru si timbru judiciar.
Hotararea a devenit irevocabila si nu se mai comunica partilor din litigiu .. mergeti la arhiva instnatei si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea respectiva cu mentiunea ca este irevocabila.

Dupa obtinerea acesteia aveti doua posibilitati:
- fie solicitati angajatoruluyi sa puna in executare de bunavoie hotararea
- fie va adresati unui executor judecatoresc pentru a pune in executare ho.jud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca litigii de munca knight_ess knight_ess Buna ziua. Sunt cadru didactic si in 2010 am avut un proces pentru recuperarea unor drepturi banesti, care s-a judecat la Tribunalul Dolj. Reprezentantii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna dimineata, Anul trecut, in urma procesului cu angajatorul, Tribunalul a hotarat sa primesc salariile restante si indemnizatia concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca marianaflore marianaflore Buna seara, Am o nelamurire referitoare la o situatie concreta, respectiv o cauza care s-a solutionat la Tribunal printr-o sentinta ce a fost atacata cu ... (vezi toată discuția)