avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AMENDA ROVINIETA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AMENDA ROVINIETA

Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac. Anul trecut in decembrie am primit patru amenzi pentru rovinieta neplatita, insumand in jur de 16 milioane. Intrucat masina nu este trecuta pe numele meu ( figureaza pe numele vechiului proprietar) si in speranta ca respectivul proprietar va clarifica intr-un fel sau altul problema ( suntem rude) nu am luat masuri pana cand in urma cu doua saptamani am primit ( proprietarul in acte a masinii) somatie de executare silita. Nu am momentan acea suma de bani si nici nu vreau sa creez probleme proprietarului; va intreb ce pot face?; este posibil sa imi ridice masina in cazul nepaltii sau a unei plati esalonate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manea S. Alexandru PFA , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:40, 18 Iulie 2012
Plata esalonata nu cred ca se poate face. Din ce stiu eu, nu aveti ce face decat sa va duceti sa o platiti sau daca nu au trecut 48 de ore de la data in care v-a venit amenda acasa, puteti face o contestatie. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta si amenda de rovinieta IlieBC IlieBC Buna ziua, In urma cu 3 ani, tatal meu a vandut masina pe care o detinea. A intocmit actele necesare, a radiat-o fiscal, iar la politie a facut instiintare ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru pt blocare acces in parcare albert0 albert0 buna ziua acum 5 zile am fost la o cunostinta in vizita , si din prostia mea am parcat pe locul altei persoane care platise acel loc de parcare , \"incalcand ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism de fisc! a_l_e_x a_l_e_x Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, problema este ca, acum 3 ani am vandut o masina unei persoane, domiciliata ... (vezi toată discuția)