avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

in cazul in care o firma intra in faliment , dupa ce a fost in reorganizare, dar suma din declaratia de creanta in cazul reorganizarii a ramas aceeasi ca si in cazul falimentului, atunci trebuie sa depun o noua declaratie de creanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters258151 , utilizator 15:31, 18 Iulie 2012
Buna ziua,

Daca suma a ramas aceeasi, nu mai este necesar sa depuneti o noua declaratie de creanta. Suma va fi afisata automat in tabelul de creante din procedura de faliment. Doar in cazul in care cuantumul sumei creste in conformitate cu un contract care include dobanzi, majorari, penalitati, se va rectifica suma in conformitate cu prevederile exprese ale contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati leasing mirela_man mirela_man Buna ziua, Firmele de leasing au dreptul sa factureze penalitati firmelor aflate in roerganizare? Multumesc, Mirela Man (vezi toată discuția)
Insolventa cu reorganizare aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in insolventa ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Cum se recupereaza cheltuielile de judecata in insolventa? Trebuie cerute prin cererea de admitere a acreantei? Se mai pot cere dupa afisarea ... (vezi toată discuția)