avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de inchiriere II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de inchiriere II

Am infiintat o II si acum as dori sa imi fac punct de lucru. Am luat spatiul in chirie de la o persoana fizica si am facut contract de inchiriere. Pot sa ma duc cu contractul de inchiriere sa imi fac punctul de lucru la Registrul Comertului si fara ca contractul sa fie inregistrat la Finate? Pot sa il inregistrez si dupa aceea? Am nevoie neaparat si de extras cf pt infiintare punct de lucru, sau este suficeient contractul de vanzare cumparare si contactul de inchriere? Multumesc
Nu puteti sa infiintati punctul de lucru la Registrul comertului in cazul in care aveti contract de inchiriere decat daca il inregistrati la ANAF. Nu aveti nevoie de extras CF . la contractul de inchiriere trebuie sa atasati si actele de proprietate, iar daca este la bloc trebuie si acordul Asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare adresa la un punct de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Avem deschis un punct de lucru la registrul comertului la care ne expira contractul de inchiriere pe data de 16.09.2010.Intre timp proprietarul a ... (vezi toată discuția)
Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)