Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mona_1982 
	    	Utilizator

mona_1982 
	    	Utilizator	    

mona_1982, utilizator
 mona_1982, utilizator 	
			 mona_1982 
	    	Utilizator

mona_1982 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alin Gheorghe	                   

buna ziua! o intrebare va rog...cum se calculeaza indemnizatia de somaj? de exemplu eu am avut salar brut 1750 in cim , net in jur de 1450-1600 ( includeau ore ... (vezi toată discuția)
	                    Alin Gheorghe	                   

buna ziua! o intrebare va rog...cum se calculeaza indemnizatia de somaj? de exemplu eu am avut salar brut 1750 in cim , net in jur de 1450-1600 ( includeau ore ... (vezi toată discuția)

Remila	                   

Am 25 de ani de munca si sunt in preaviz pt somaj. Am terminat intre timp si facultatea dar fara master. Intrebarea mea este daca intru in somaj mi se vor lua ... (vezi toată discuția)
	                    Remila	                   

Am 25 de ani de munca si sunt in preaviz pt somaj. Am terminat intre timp si facultatea dar fara master. Intrebarea mea este daca intru in somaj mi se vor lua ... (vezi toată discuția)

mariana giur	                   

Buna ziua! Daca am peste 10 ani de munca, studii superioare, beneficiez de 75% din salariul minim brut pe tara, adica din 1200 lei? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
	                    mariana giur	                   

Buna ziua! Daca am peste 10 ani de munca, studii superioare, beneficiez de 75% din salariul minim brut pe tara, adica din 1200 lei? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)