Buna seara . Ma numesc Pirvulescu Alexandru , lucrez la o firma de curatenie de 5 luni si doresc sa fac un card credit suma 2000 ron . Doar ceva bizar in legatura cu salariul . In mana iau 750 lei + bonuri de masa . Pe fluturas figurez cu 700 lei salariu incadrare din care salariu net 498 lei , nu inteleg de ce .
As dori sa stiu , daca pot face un card credit sau imprumut , am nevoie urgenta pentru mama care este bolnava . Multumesc pentru atentie
Cu privire la drepturile dumneavoastra salariale cel mai bine aflati prin solicitarea unei adeverinte de venit sau prin adresarea unei intrebari catre serviciul contabilitate al societatii unde lucrati.
Cu privire la indeplinirea conditiilor pentru emiterea unui card de credit numai unitatea bancara de unde solicitati creditul se poate pronunta asupra indeplinirii conditiilor de vechime, salariu etc.
Va mutumesc pentru timpul acordat,va doresc o zi placuta!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Proprire de salariu
ank2010
buna seara va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema.daca am un credit de nevoi personale si 2 carduri la banca X nu am mai achitat de vreo 2 ... (vezi toată discuția)