avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC de la 2 ani la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC de la 2 ani la 3 ani

Buna seara.daca vreau sa imi prelunjec maternitatea de la 2 la 3 ani imi trebuie ceva harti de la loc de munca de unde am intrat pe maternitate?fetita mea are un dsv la inima si am actud de incadrare cu handicap...miam bagat azi de alocatie de handicap si de alocatia dubla da mi sa zis de unde am bagat actele de alocatie ca daca vreau sa imi prelunjesc si maternitatea de 600de lei imi trebuie ceva harti de la lucru X-( va roog frumos imi puteti spune ce anume imi trebuieX( .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:36, 19 Iulie 2012
1. Nu este vorba de prelungirea maternitatii ci a concediului pentru crestere copil (CCC).

2. - Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si prelungirea CCC pana la varsta de 3 ani a copilului.
- Anexati la cerere si o copie dupa certificatul de handicap al copilului.
- Angajatorul va emite o decizie de prelungire a suspendarii CIM.

3. Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM si cu certificatul de handicap mergeti la Primarie sa va prelungeasca perioada de indemnizatie pentru CCC.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua.am o fetita cu dsv la inimia de 3-4 mm.am fost in comisie pentru prelunjirea maternitati de la 2la3 ani si mi sa aprobat gradu de handicap.am fost de ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)