Adrian Daminescu 
	    	Consilier juridic

Adrian Daminescu 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

jaguarxkr 
	    	Utilizator

jaguarxkr 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Voli55 
	    	Utilizator

Voli55 
	    	Utilizator	    

jaguarxkr	                   

Am fost numit prin ordin in 2009 si nici pana in prezent nu am semnat un contract de munca.
Va rog sa-mi comunicati daca exista alta forma de incadrare in ... (vezi toată discuția)
	                    jaguarxkr	                   

Am fost numit prin ordin in 2009 si nici pana in prezent nu am semnat un contract de munca.
Va rog sa-mi comunicati daca exista alta forma de incadrare in ... (vezi toată discuția)

Cameliss	                   

Buna ziua! As dori sa stiu parerea dvs, referitor la calcularea salariului unui angajat care a fost personal contractual, iar din luna mai a trecut ca si ... (vezi toată discuția)
	                    Cameliss	                   

Buna ziua! As dori sa stiu parerea dvs, referitor la calcularea salariului unui angajat care a fost personal contractual, iar din luna mai a trecut ca si ... (vezi toată discuția)

ContSters357435	                   

imi spuneti va rog , personalul angajat prin dispozitia Presedintelui consiliului judetean neavand un contract de munca acesta fiind inlocuit de dispozitia de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters357435	                   

imi spuneti va rog , personalul angajat prin dispozitia Presedintelui consiliului judetean neavand un contract de munca acesta fiind inlocuit de dispozitia de ... (vezi toată discuția)