avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

credit neplatit

am un credit de nevoi personale neplatit de ceva timp din cauza problenmelor financiare,si un credit ipotecar care il platesc la zi.Am primit o somatie pentru executare silita pentru creditul de nevoi personale.Intrebarea mea este.Pot pierde casa din cauza creditului neplatit chiar daca exista o ipoteca de gradul 1 asupra casei di partea altei banci?
Cel mai recent răspuns: bocmarius , utilizator 14:45, 23 Iulie 2012
Din pacate, da, puteti pierde casa. Apartamentul poate fi vandut la licitatie, iar primul creditor care se va indestula va fi banca in favoarea careia e instituita ipoteca.
Incercati sa va intelegeti asupra unei sume maricele pe care s-o dati lunar, altfel ramaneti cu speranta ca executorul nu se va indrepta asupra ap.
chiar daca valoarea casei la ora actuala este mai mica decat ipoteca pusa pe casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita; mai multi creditori monique2803 monique2803 Sunt intr-o situatie imposibila si va rog nu ma judecati inainte de a-mi raspunde. Am un imobil ipotecat in favoarea unei banci care a cesionat creditul unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Executare credit de nevoi personale fara ipoteca dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un coleg la serviciu care are un credit de nevoi personale fara ipoteca, luat acum un an, de catre sotia lui de la un IFN. [b]El nu este ... (vezi toată discuția)