avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită despre incetare sau suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

despre incetare sau suspendare executare silita

Am pus executare silita asupra unor bunuri apartinind unei firme care are sa ne achite salarii restante. Intre timp alte firme au declarat insolventa acestei firme. Executarea silita este incetata sau suspendata?
Cel mai recent răspuns: ContSters259123 , utilizator 11:28, 19 Iulie 2012
Este suspendata, trebuie sa va inscrieti la masa credala
Multumesc pentru sfat.
Dar as vrea sa aflu urmatoarele:
1. Pe data de 12 iulie 2012 s-a declarat insolventa
2. Pe data de 23 iulie ar fi avut licitatia
3. Directorul general (nu judecatorul sindic numit) a trimis minuta prin care s-a declarat insolventa catre executorul nostru in data de 18.07.2012. Este legal ca directorul societatii sa trimita la executor aceasta minuta. Mai este director general daca s-a numit judecator sindic?
Acest anunt catre executorul nostru poate intrerupe licitatia care ar fi avut loc pe 23.07.2012
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
ContSters259123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie a garantiei robertsega32 robertsega32 Un client al nostru a intrat in insolventa. Pentru executarea contractului de vanzare cumparare cu plata la termen avem instituita o ipoteca pe un imobil ce ... (vezi toată discuția)