avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata energie electrica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata energie electrica

buna ziua . am un punct de lucru cu contract comodat la care contractul de energia electrica este pe alta firma . proprietarul nu vrea sa-l treaca pe societatea mea .cum pot sa am deduceri la sumele pe care le platesc ??
Cel mai recent răspuns: Ciprian Nicolae Milosioiu , Avocat 14:40, 21 Iulie 2012
Contractul de comodat este cu titlu gratuit?Daca nu, ii puteti propune proprietarului sa va factureze si utilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare utilitati duta florina duta florina buna ziua! sunt societate comerciala si am un contract de comodat cu titlu gratuit cu o fundatie. in contract utilitatile ex:apa,energie electrica,gaze ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere r_1969 r_1969 buna ziua!La urmatoarea situatie daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: Am o firma infintata in 1993 la care sunt asociat unic si care are un punct de ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)