avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajat de curand, procedura anulare contributii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajat de curand, procedura anulare contributii pensii PFA

Buna ziua,

Am lucrat ca PFA o perioada insa de aproximativ o luna sunt si angajat cu fractiune de norma.

Care este procedura prin care pot anula contractul pentru contributia la pensii a PFA-ului, dat fiind statutul recent de angajat?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:28, 23 Iulie 2012
Prezentati la ANAF si Casa de Pensii documente de la locul de munca din care sa rezulta ca sunteti salariat si se vireaza CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit caen 6202, 6203, 9511 si 9512 PPansi PPansi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri si trimiteri la baza legala (unde se poate) pentru urmatoarele intrebari: 1. pentru un PFA impozitat la norma ... (vezi toată discuția)
Somatie de la casa nationala de pensii Adrian1483 Adrian1483 O persoana a primit de la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) o somatie care spune ca in baza de date a ANAF, persoana se afla intr-una din situatiile: - ... (vezi toată discuția)