avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare temporara in functie publica de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare temporara in functie publica de conducere

Legea 188/1999 Statutul functionarilor publici prevede ca un functionar public de executie, poate fi promovat temporar pe o functie publica de conducere vacanta pe o perioada de 6 luni intr-un an calendaristic, cyu posibilitate de prelungire cu inca 3 luni.

Intrebarea mea este:dupa ce a expirat periada de 6 luni pentru un functionar public , pe aceasi functie de conducere vacanta poate fi promovat pentru alte 6 luni un alt functionar public executie?
Deci cele 6 luni se refera la faptul ca un f.p. de executie nu poate fi promovat temporar in f.p. de conducere pe o peroada mai mare de 6 luni intrun an calendaristic sau la faptul ca un post vacant de conducere nu poate fi ocupat temporar prin promovare pe o perioada mai mare de 6 luni intrun an calendaristic?

Daca se poate sa- mi dea un raspuns cineva de la ANFP.
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:47, 24 Iulie 2012
Termenul de 6 luni se refera la post nu la un om, pe aceasta perioada puteti avea unul sau mai multi functionari promovati pe postul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)
Exercitarea cu caracter temporar a unei functii publice de conducere petculescu99 petculescu99 Avand in vedere faptul ca art. 92 din Legea nr. 188/1999 (statutul functionarului public) prevede faptul ca daca functia publica este vacanta, exercitarea cu ... (vezi toată discuția)