avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea succesiunii

Tatal meu doreste sa-mi faca acte pe casa in care locuieste singur. Noi suntem trei frati iar mama a decedat in 1997. Fratii mei sunt de acord sa-mi cedeze mie dreptul lor la mostenirea parinteasca. Cum ar trebui sa procedam ca sa nu ne coste foarte mult si care este cea mai usoara cale? Mai mentionez ca unul dintre frati locuieste in strainatate si mi-a transmis sa fac actele fara el intrucat nu poate veni in tara si nici procura nu-mi trimite pt ca costa ceva bani, sfatuindu-ma sa fac actele fara el pt ca se poate acest lucru! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in aceasta situatie!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:02, 23 Iulie 2012
eu va recomand sa trimiteti bani fratelui sa va dea imputernicire, pentru a putea rezolva la notar totul. astfel, vor fi costuri mult mai mari si in timp, si in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Lacd Lacd 5 frati mostenesc in 1997, dupa moartea parintilor, terenuri agricole, paduri, livezi, casa parinteasca.....Nici pana la aceasta ora nu au impartit bunurile ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune 11111111 11111111 Eu și fratele meu trebuie sa participam la succesiunea de la bunicii din partea tatălui alături de matusa noastră ,tatăl nostru fiind decedat. Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Acte de mostenire intre frati oli-m oli-m Doi frati -frate si sora- sunt de acord ca, casa parinteasca sa ramana surorii care locuieste in ea dar nu au bani de acte. Se poate face la notar un act ... (vezi toată discuția)