avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

am un teren mostenit prin actul de vanzare cumparare de la parinti
mama fiind decedata tatal fiind vitreg poate sa mil anuleze fara acordul propietarului dak nu am nici o chitanta precum ca am platit acel teren { a fost o antelegere familiara}?
Cel mai recent răspuns: ovidiu_puscasu , utilizator 22:10, 23 Iulie 2012
va rog sa fiti mai explicit pentru a va putea da un raspuns pe masura.
Ori ati mostenit ori l ati dobandit prin contract de vanzare cumparare? Sa intelegem ca nu ati facut act autentic de vanzare cumparare....
p mn mar interesa dak mil poate anula cineva actul
Care act domnule? Fiti explicit! Actul de vanzare cumparare care nu este autentic? Este o intelegere?! Sau ce?
parinti mei miau vandut terenul fara nici o rezerva pt ei. si fiind cumparator am convenit ancheerea prezentului de contract de vanzare cumparare .si an termen de 15 zile de la ancheerea contractului devin mostenitor ? mama fiind decedata tatal vitreg poate sami anuleze actul de vanzare cumparare

Alte discuții în legătură

Mostenire miji miji Buna ziua. Tatal meu a murit in 2005 fiind atunci casatorit cu o alta femeie,aceasta anul trecut a declarat ca tatal meu nu mai are niciun mostenitor iar tot ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare catatana22 catatana22 Buna ziua, am si eu o mare rugaminte in luarea unei decizii cu privire la documentatia succesorala si anume; tatal meu, a introdus actele pt taxa de succesiune ... (vezi toată discuția)
Mostenire alexa30 alexa30 Suntem 4 frati ,tatal meu la doi dintre tratti fratii mei lea facut case ,la celalalt frate Ia cumparat un teren pe care sia construit o casa , in casa in ... (vezi toată discuția)