avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie card de cumparaturi
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie card de cumparaturi

Buna ziua!
Am un card de cumparaturi la o anumita banca cu o limita de 2300 roni. Banii i-am cheltuit si la un moment dat nu am mai putut depune cat aveam rata lunara si am depus mai putin.
Acum am fost sunat si mi s-a spus ca sunt obligata ca intr-o saptamana sa depun toti banii caci daca nu ma dau in judecata.
Nelamuririle mele ar fi:
Pot fi dat in judecata pentru o suma asa mica?
Daca da care pot fi repercursiunile?
Daca nu am nimic pe numele meu ce se intampla?
Mentionez ca nu refuz plata doar ca nu am cum sa platesc toata suma asa repede cum mi-au solicitat ei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 24 Iulie 2012
cipry_blue a scris:

Nelamuririle mele ar fi:
1.Pot fi dat in judecata pentru o suma asa mica?
2.Daca da care pot fi repercursiunile?
3.Daca nu am nimic pe numele meu ce se intampla?
4.Mentionez ca nu refuz plata doar ca nu am cum sa platesc toata suma asa repede cum mi-au solicitat ei.


1. Da, suma creantei poate sa fie mica, insa penalitatea mare );
2. Dosar civil, dosar penal in cel mai rau fapt in dependenta de suma creantei care se va acumula si in dependenta de perioada;
3. Acesta nu este un argument cu care puteti dormi linistita noaptea ), ce se va intimpla? ... va creste penalitatea si veti fi obligata de catre executor sa o achitati si veti achiota si serviciile executorului;
4. In astfel de cazuri eu nu odata mentionez, este foarte bine cind debitorul ese la contact cu banca si nu se ascunde, da recunosc sunt diferite situatii in viata, de aia si este nevoie sa discutati cu bnaca si sa vi se intocmeasca un alt grafic de reesalonare a creantei, sao sa solicitati o refinantare (binenteles daca este posibil).

Succese
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
ContSters257959, utilizator
Daca nu aveti bunuri, veti avea doar poprire pe salariu.
Ar trebui sa va grabiti sa platiti, suma pe care o datorati, creste in fiecare zi si ce sens are sa ajungeti sa platit enorm de mult pt cat ati beneficiat din aia 2300?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire peste limita legala leus leus Ce se poate dace in urmatoarea situatie: -Se intirzie 4 rate la un credit. A patra luna se plateste toata suma si este in grafic - dupa 3 saptamani ... (vezi toată discuția)
Executare silita + dobanda penalizatoare bx3m bx3m Buna ziua, Am si eu o situatie cu o executare silita, si as avea nevoie de un sfat. In anul 2008 am luat un imprumut la o banca, in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Taierea penalitatilor de catre banca? adriri adriri As dori sa stiu daca reducerea programului de lucru, implicit a salariului se considera reducere salariala.Am un litigiu cu o banca si as vrea sa stiu daca mi ... (vezi toată discuția)