s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator

s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

"Gaura" se ridica la 40.000 lei.
 Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			 schiopuoana 
	    	Utilizator

schiopuoana 
	    	Utilizator	    

Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 cristina_preda	                   

suntem o asociatie de proprietari  formata din 2 scari. Proprietarii scarii A  am decis  la 1 ianuarie separarea de scara B( avem toate utilitatile separate, ... (vezi toată discuția)
	                    cristina_preda	                   

suntem o asociatie de proprietari  formata din 2 scari. Proprietarii scarii A  am decis  la 1 ianuarie separarea de scara B( avem toate utilitatile separate, ... (vezi toată discuția)

florela_firtulescu	                   

Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
	                    florela_firtulescu	                   

Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca ... (vezi toată discuția)

mary_catalina	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema: la mine la bloc, administratora trece la plata intretinerii, de exemplu pe luna iunie, o factura ... (vezi toată discuția)
	                    mary_catalina	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema: la mine la bloc, administratora trece la plata intretinerii, de exemplu pe luna iunie, o factura ... (vezi toată discuția)