mihasavoiu a scris:
sa achit eu tot iar dupa aceea addministratorul imi da banii inapoi .
am vorbit cu administratorul si mi-a spus ca el nu are ce imi face
Recapitulam
1-Administratorul de imobil este simplu angajat al asociatiei de proprietari,care nu are competenta sa dispuna "
sa restituie bani "
2-Atentie sporita la capcana intinsa de catre administratorul dvs de imobil
Ati incheiat document cu asociatia de proprietari din care sa rezulte acordul de principiu referitor la necesitatea lucrarii la parte comuna cu asumarea obligatiei ca ulterior reparatiei,asociatia sa restituie contravaloare executie reparatie?
Cunoasteti expresia "verba volant scripta manent" ?
3-Dvs ca si bun proprietar interesat in asigurarea bunei functionari a instalatiilor care pot afecta proprietatea dvs,desfasurati demersuri catre persoana autorizata sa execute reparatii la instalatie
In urma reparatiei ,prestatorul X solicita c.v,beneficiarul Y achita suma ,pentru care eventual,primeste chitanta/factura
In atare situatie .cand lucrarea de reparatie parte comuna este executata prin implicarea prestator -proprietar,documentele justificative ale lucrarii vor fi incheiate pe nume propriu @mihasavoiu
Asociatia de proprietari poate achita facturi,care fac obicetul unor contracte/conventii in care a sociatia de proprietari este parte
Capcana intinsa de administrator,consta in acea ca daca dvs incheiati dovada justificativa a executiei reparatiei la burlan pe numele dvs ,asociatia de proprietari .legal,nu are posibilitatea sa introduca in contabilitate acel document si sa va achite c/v
Solicitati presedintelui de asociatie incheierea formalitatilor legale care sa ateste necesitatea reparatiei la parte comuna si angajamentul din partea asociatiei de proprietari de restituire suma la depunerea documentelor justificative.